Butter : determination of moisture, non - fat solids and fat contents [routine methods]
Ubicación: C 352Por: International Organization for Standardization
| International Dairy Federation
.
Series International Dairy Federation Standards / International Organization for Standardization. ISO. Geneva. CH ; International Dairy Federation. IDF. Brussels. BE.Publicación: Geneva : Brussels : ISO ; IDF, 2004Descripción: 3 v.Otro título: Beurre : détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse [méthodes de routine].Tipo de material: Libro de préstamo de 14 días.Tema(s): NORMAS










Tipo de ítem | Ubicación actual | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento |
---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteca Central
Facultad de Agronomía - Universidad de Buenos Aires |
C 352 (Navegar estantería) | Disponible | |
![]() |
Biblioteca Central
Facultad de Agronomía - Universidad de Buenos Aires |
C 352 (Navegar estantería) | Disponible | |
![]() |
Biblioteca Central
Facultad de Agronomía - Universidad de Buenos Aires |
C 352 (Navegar estantería) | Disponible |
Contenido: v.1: Determination of moisture content ; v.2: Determination of non-fat solids content ; v.3: Calculation of fat content
No hay comentarios para este ítem.