Animal biotechnology and the quality of meat production
Ubicación: 637.5 FIEPor: Fiems, L. O [ed.]
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Colaborador(es): Cottyn, B. G [ed.]
| Demeyer, D. I [ed.]
| Organisation for Economic Co-operation and Development
| Bélgica. Goverment Agricultural Research Centre. National Institute for Animal Nutrition
| Belgian Association gor Meat Science and Technology
| Organisation for Economic Co-operation and Development Workshop (OECD workshop: 4-9 nov. 1990: Melle, BE)
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Series Developments in Animal and Veterinary Sciences 25.Publicación: Amsterdam : Elsevier, 1991Descripción: 218 p. il.ISBN: 0444889302.Tipo de material: Congreso de préstamo de 14 días.Tema(s): BIOTECNOLOGIA ANIMAL







Tipo de ítem | Ubicación actual | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento |
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Congreso de préstamo de 14 días |
Biblioteca Central
Facultad de Agronomía - Universidad de Buenos Aires |
637.5 FIE (Navegar estantería) | Disponible |
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