Catálogo CEIBA de la Biblioteca Central de FAUBA


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Ensuring safety and quality in the production of beef

Ubicación: 636.2 ENS e
Colaborador(es): Acuff, Gary R [ed.] | Dickson, James S [ed.].
Series Burleigh Dodds series in agricultural sciece 11.Publicación: Cambridge : Burleigh Dodds Science Publishing, 2017Descripción: 2 v. tbls., grafs., fot.ISBN: 9781786760562.Tipo de material: Libro de préstamo de 14 días.Tema(s): GANADO BOVINO | SEGURIDAD ALIMENTARIA | NUTRICION ANIMAL | ORGANISMOS PATOGENOS | CADENA DE FRIO | EDUCACION DEL CONSUMIDOR
Lista(s) en las que aparece este ítem: librosmayo2019
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Tipo de ítem Ubicación actual Signatura Estado Fecha de vencimiento
Libro de préstamo de 14 días Libro de préstamo de 14 días Biblioteca Central

Facultad de Agronomía - Universidad de Buenos Aires

Sala de Lectura
636.2 ENS e (Navegar estantería) Disponible

La biblioteca posee el v.1: Safety
Table of contents
Part 1 Ensuring safety on the farm:
1.Pathogens affecting beef: James E. Wells and Elaine D. Berry, US Meat Animal Research Center, USDA-ARS, USA
2.Methods for detecting pathogens in the beef food chain: an overview: Pina M. Fratamico, Joseph M. Bosilevac and John W. Schmidt, USDA-ARS, USA
3.Methods for detecting pathogens in the beef food chain: detecting particular pathogens: Pina M. Fratamico, Joseph M. Bosilevac and John W. Schmidt, USDA-ARS, USA
4.Food safety management on farms producing beef: Peter Paulsen, Frans J. M. Smulders and Friederike Hilbert, University of Veterinary Medicine, Austria
5.Ensuring the safety of feed for beef cattle: Grant Dewell, Iowa State University, USA
6.Detecting antibiotic residues in animal feed: the case of distiller’s grains: Lynn Post, Food and Drug Administration, USA
Part 2 Ensuring safety at slaughter:
7.Beef carcass inspection systems: William James, formerly Food Safety and Inspection Service (FSIS)-USDA, USA
8.Maintaining the safety and quality of beef carcass meat: James S. Dickson, Iowa State University, USA and Gary R. Acuff, Texas A&M University, USA
9.Optimizing the microbial shelf-life of fresh beef: Declan J. Bolton, Teagasc Food Research Centre (Ashtown), Ireland
10.Ensuring beef safety through consumer education: Janet M. Riley, North American Meat Institute, USA
11.Traceability in the beef supply chain Daniel D. Buskirk and Tristan P. Foster, Michigan State University, USA

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