Catálogo CEIBA de la Biblioteca Central de FAUBA


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Data supporting the growth/no growth interface of Zygosaccharomycesbailii in simulated acid sauces

Colaborador(es): Zalazar, Aldana L. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Industrias. Buenos Aires, Argentina. CONICET. Buenos Aires, Argentina | Gliemmo, María F. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Industrias. Instituto deTecnología de Alimentos y Procesos Químicos (ITAPROQ). Buenos Aires, Argentina. CONICET – Universidad de Buenos Aires. Instituto deTecnología de Alimentos y Procesos Químicos (ITAPROQ). Buenos Aires, Argentina | Soria, Marcelo Abel. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Departamento de Biología Aplicada y Alimentos. Cátedra de Microbiología Agrícola. Buenos Aires, Argentina. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Instituto de Investigaciones en Biociencias Agrícolas y Ambientales (INBA). Buenos Aires, Argentina. CONICET – Universidad de Buenos Aires. Instituto de Investigaciones en Biociencias Agrícolas y Ambientales (INBA). Buenos Aires, Argentina | Campos, Carmen A. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Industrias. Buenos Aires, Argentina. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Exactas y Naturales. Departamento de Industrias. Instituto deTecnología de Alimentos y Procesos Químicos (ITAPROQ). Buenos Aires, Argentina. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía. Instituto de Investigaciones en Biociencias Agrícolas y Ambientales (INBA). Buenos Aires, Argentina. CONICET – Universidad de Buenos Aires. Instituto de Investigaciones en Biociencias Agrícolas y Ambientales (INBA). Buenos Aires, Argentina.
ISSN: 2352-3409.Tipo de material: Artículos y capítulos. Recurso electrónico.Tema(s): MODEL ACID SAUCES | GROWTH/NO GROWTH INTERFACE | SODIUM CHLORIDE | Recursos en línea: Haga clic para acceso en línea | LINK AL EDITOR En: Data in Brief vol.21 (2019), p.1014-1018, tbls., fot.Resumen: This article contains experimental data,images and methods for the growth/no growth interface of Zygosaccharomycesbailii in simulated acid sauces. Mentioned data are related to there search article “Modeling growth/no growth interface of Zygosacchar- omycesbailii in simulated acid sauces as a function of natamycin, xanthan gum and sodium chloride concentrations” (Zalazar etal., 2018) [1]. The growth was assessed colorimetrically by using2-(4- iodophenyl)-3-(4-nitrophenyl) 5-phenyl-2H-tetrazoliumchloride and 2-methoxy 1,4-naphthoquinone as detection reagents. Fur- thermore, yeast growth was confirmed by plate count.
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This article contains experimental data,images and methods for the growth/no growth interface of Zygosaccharomycesbailii in simulated acid sauces. Mentioned data are related to there search article “Modeling growth/no growth interface of Zygosacchar- omycesbailii in simulated acid sauces as a function of natamycin, xanthan gum and sodium chloride concentrations” (Zalazar etal., 2018) [1]. The growth was assessed colorimetrically by using2-(4- iodophenyl)-3-(4-nitrophenyl) 5-phenyl-2H-tetrazoliumchloride and 2-methoxy 1,4-naphthoquinone as detection reagents. Fur- thermore, yeast growth was confirmed by plate count.

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