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Arsenic biotransference to alfalfa (Medicago sativa)

Por: Pérez Carrera, Alejo L. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Veterinarias. Centro de Estudios Transdisciplinarios del Agua (CETA). Buenos Aires, Argentina. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Veterinarias. Instituto de Investigaciones en Producción Animal (INPA). Buenos Aires, Argentina. CONICET - Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Veterinarias. Instituto de Investigaciones en Producción Animal (INPA). Buenos Aires, Argentina.
Colaborador(es): Fernández Cirelli, Alicia. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Veterinarias. Centro de Estudios Transdisciplinarios del Agua (CETA). Buenos Aires, Argentina. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Veterinarias. Instituto de Investigaciones en Producción Animal (INPA). Buenos Aires, Argentina. CONICET - Universidad de Buenos Aires. Facultad de Ciencias Veterinarias. Instituto de Investigaciones en Producción Animal (INPA). Buenos Aires, Argentina.
ISSN: 1743-4955.Tipo de material: Artículos y capítulos. Recurso electrónico.Tema(s): SOIL | FORAGE | FOOD CHAIN CONTAMINATION | ARSENIC | Recursos en línea: Haga clic para acceso en línea | LINK AL EDITOR En: International Journal of Environment and Health vol.7, no.1 (2014), p.31-40, tbls.Resumen: The arsenic (As) concentration in the edible part of crops depends on the availability of the As present in the soil and the ability of a crop to take up As and translocate it to the target organs. The aim of this study was the determination of As concentration in soils and alfalfa (Medicago sativa) in field conditions and pot experiments to analyse As soil-forage transference. Results show that most of the available As is transferred.
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The arsenic (As) concentration in the edible part of crops depends on the availability of the As present in the soil and the ability of a crop to take up As and translocate it to the target organs. The aim of this study was the determination of As concentration in soils and alfalfa (Medicago sativa) in field conditions and pot experiments to analyse As soil-forage transference. Results show that most of the available As is transferred.

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