000 02084nam a2200817 a 4500
001 BIBUN011449
008 051018s 1966ag ||||| |||| 00| 0 eng d
100 1 _aRawson, G. C.
_918625
700 1 _aSai, Florence A.
_918626
245 0 0 _aA short guide to fish preservation
_bwith special reference to west African conditions
260 _aRome
_bFAO
_cc1966
300 _a67 p.
_bil.
650 0 _aREDES DE PESCA
_918627
650 0 _aPESCADO
_914857
650 0 _aPRESERVACION
_92840
650 0 _aPRODUCTOS PESQUEROS
_99827
650 0 _aPROCESAMIENTO
_9121
650 0 _aPECES
_92118
650 0 _aNUTRICION HUMANA
_91347
650 0 _aDIETA
_95882
650 0 _aRENDIMIENTO
_91883
650 0 _aELABORACION DEL PESCADO
_918623
650 0 _aEQUIPO DE PESCA
_914892
650 0 _aAFRICA OCCIDENTAL
_915873
650 0 _aSECADO
_92842
650 0 _aAHUMADO
_918628
650 0 _aOPERACIONES PESQUERAS
_97133
650 0 _aREFRIGERACION
_97295
650 0 _aENVASADO
_95562
650 0 _aCONCENTRADO DE PROTEINAS DE PESCADO
_918629
901 _a011988
902 _am
903 _a20051018
904 _aOK
905 _am
907 _aTEXTO
908 _aIMPRESO
924 _aA short guide to fish preservation
_swith special reference to west African conditions
_tA short guide to fish preservation
928 _aRawson
_bG. C.
928 _aSai
_bFlorence A.
945 _ac1966
948 _aIT
965 _aREDES DE PESCA
965 _aPESCADO
965 _aPRESERVACION
965 _aPRODUCTOS PESQUEROS
965 _aPROCESAMIENTO
965 _aPECES
965 _aNUTRICION HUMANA
965 _aDIETA
965 _aRENDIMIENTO
965 _aELABORACION DEL PESCADO
965 _aEQUIPO DE PESCA
965 _aAFRICA OCCIDENTAL
965 _aSECADO
965 _aAHUMADO
965 _aOPERACIONES PESQUERAS
965 _aREFRIGERACION
965 _aENVASADO
965 _aCONCENTRADO DE PROTEINAS DE PESCADO
976 _aAAG
977 _a014858
985 _aPRE14
987 _aAGROVOC
917 _aVB
947 _eFAO
_lRome
915 _e67 p.
_iil.
975 _c664
_lRAW
_zc1966
942 0 0 _cLIBRO14D
999 _c9224
_d9224
090 _a664 RAW